måndag 1 februari 2010

Tillbaka från Köpenhamn

Haft en helledig helg och tillbringat den i värmen (nåja, allt är relativt) i Köpenhamn. Ärligt talat var det snökaos i den danska huvudstaden. Snö och Danmark är ingen särskilt bra kombination.
Men förutom att vi fick vänta ett halvår på maten i lördags (den var i och för sig jävligt god) och ännu längre på flyget hem i går så var det bara bra. Lugnt och skönt och förutom några sms från kollega Calén om läget i Timrå blev det mer tankar på danska wienerbröd än på ishockey.
Kan vara skönt det också.
Om inte annat betydligt godare.
Följde därmed bara på distans den avslutande silly season-cirkusen, där man väl får säga att Färjestad var den stora vinnaren. Det kan bli guldjubel i Värmland igen i vår.
Synd att det inte blev något med Josef Melichar i LHC. Det är en personlig favorit, men ärligt talat kändes det lite för bra för att vara sant med en sådan värvning i det här läget.
Dessutom lät det dyrt, men det är en annan sak.
Det hade varit bra med en defensiv LHC-förstärkning, men det blev ingen och viktigast nu blir att undvika skador på trion Magnus Johansson, Niclas Hävelid och Andreas Pihl.
Det har LHC definitivt inte råd med.