tisdag 18 november 2008

Om gala, snor, Fransson och Arja

Såg inte fotbollsgalan i går, men förstod att allt var sig likt. Det skulle onekligen inte skada med lite uppfräschning. Adam och Jessica behöver inte alltid vara programledare. Per Gessle behöver inte alltid spela sin senaste singel. Talen behöver inte alltid vara så trista. Lagerbäck behöver inte alltid se så sur ut. Zlatan behöver inte alltid vin . . . jo, förresten. Så länge han är bäst ska han naturligtvis göra det.
Konkurrensen just nu är inte direkt mördande.
Om man säger så.

Tomas Surovy väntar fortfarande på första målet efter comebacken.
Vet inte riktigt vad det är, men slovaken ser lite stel ut i sin skridskoåkning.
Snacka om att LHC där har ett sparkapital.

Diamantbollen till Frida Östberg.
Säkert för lång och trogen tjänst, men det är inte ut att man häpnar.
Ungefär som om Niclas Alexandersson skulle prisas på herrsidan.

Eric Beaudoin var formstark värre och gjorde en massa LHC-mål förra veckan. Ändå återfinns han nu i fjärdekedjan med allt vad det innebär med begränsad speltid om det inte blir en massa power play. Är det bara jag som tycker att det känns som en outnyttjad resurs?

Johan Fransson har hamnat som sjunde back efter landslagsuppehållet. Jag kan ha helt fel, men tycker att det syns på självförtroendet. Fransson missade grovt vid baklängesmålet mot Rögle i går och har överhuvudtaget sett svajig ut på slutet.
Alla som minns vad han presterade i fjol vet att kan så mycket, mycket mer.

Klarade tidigare i dag av inspelningen av Correns hockeymagasin, 24 Hockey. Släpps till allmän beskådan inom kort (om det inte redan är gjort). Hade LHC-målvakten Sara Grahn i fåtöljen intill.

Pontus Petterström har med all rätt hyllats, inte minst här på bloggen, under hösten. Men nu känns det lite som om kämpen tillfälligt fått soppatorsk. Vilket i sig inte är så konstigt.

Kom reklam om nästa sommars Diggiloo-turné på posten häromdagen.
Arja Saijonmaa för sambon, Linda Bengtzing för mig.
Det kan nog bli två biljetter till Vadstena.

Modo är i en djup kris. En fågel viskade i mitt öra att det där med hårdträning inte riktigt är tränaren Harri Rindells starkaste sida. Rätt eller fel har jag ingen aning om.

Var kommer allt snor i från? Nu har jag gått och snörvlat i en och en halv vecka och det bara fortsätter.